🚛 Wil je vervoerskosten besparen? Kijk of er een ophaal punt bij je in de buurt is🏃🏼‍♂️🚲

This Privacy Policy describes how algyfoods.com (the “Site” or “we”) collects, uses, and discloses your Personal Information when you visit or make a purchase from the Site.

Collecting Personal Information

When you visit the Site, we collect certain information about your device, your interaction with the Site, and information necessary to process your purchases. We may also collect additional information if you contact us for customer support. In this Privacy Policy, we refer to any information that can uniquely identify an individual (including the information below) as “Personal Information”. See the list below for more information about what Personal Information we collect and why.

Device information

  • Examples of Personal Information collected: version of web browser, IP address, time zone, cookie information, what sites or products you view, search terms, and how you interact with the Site.
  • Purpose of collection: to load the Site accurately for you, and to perform analytics on Site usage to optimize our Site.
  • Source of collection: Collected automatically when you access our Site using cookies, log files, web beacons, tags, or pixels
  • Disclosure for a business purpose: shared with our processor Shopify

Order information

  • Examples of Personal Information collected: name, billing address, shipping address, payment information (including credit card numbers), email address, and phone number.
  • Purpose of collection: to provide products or services to you to fulfill our contract, to process your payment information, arrange for shipping, and provide you with invoices and/or order confirmations, communicate with you, screen our orders for potential risk or fraud, and when in line with the preferences you have shared with us, provide you with information or advertising relating to our products or services.
  • Source of collection: collected from you.
  • Disclosure for a business purpose: shared with our processor Shopify.

Sharing Personal Information

We share your Personal Information with service providers to help us provide our services and fulfill our contracts with you, as described above. For example:

  • We use Shopify to power our online store. You can read more about how Shopify uses your Personal Information here: https://www.shopify.com/legal/privacy.
  • We may share your Personal Information to comply with applicable laws and regulations, to respond to a subpoena, search warrant or other lawful request for information we receive, or to otherwise protect our rights.

Behavioural Advertising

As described above, we use your Personal Information to provide you with targeted advertisements or marketing communications we believe may be of interest to you. For example:

  • We use Google Analytics to help us understand how our customers use the Site. You can read more about how Google uses your Personal Information here: https://policies.google.com/privacy?hl=en.You can also opt-out of Google Analytics here: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.
  • We share information about your use of the Site, your purchases, and your interaction with our ads on other websites with our advertising partners. We collect and share some of this information directly with our advertising partners, and in some cases through the use of cookies or other similar technologies (which you may consent to, depending on your location).

For more information about how targeted advertising works, you can visit the Network Advertising Initiative’s (“NAI”) educational page at http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

You can opt out of targeted advertising by:

Additionally, you can opt out of some of these services by visiting the Digital Advertising Alliance’s opt-out portal at: http://optout.aboutads.info/.

Using Personal Information

We use your personal Information to provide our services to you, which includes: offering products for sale, processing payments, shipping and fulfillment of your order, and keeping you up to date on new products, services, and offers.

Lawful basis

Pursuant to the General Data Protection Regulation (“GDPR”), if you are a resident of the European Economic Area (“EEA”), we process your personal information under the following lawful bases:

  • Your consent;
  • The performance of the contract between you and the Site;
  • Compliance with our legal obligations;
  • For our legitimate interests, which do not override your fundamental rights and freedoms.

Retention

When you place an order through the Site, we will retain your Personal Information for our records unless and until you ask us to erase this information. For more information on your right of erasure, please see the ‘Your rights’ section below.

Automatic decision-making


If you are a resident of the EEA, you have the right to object to processing based solely on automated decision-making (which includes profiling), when that decision-making has a legal effect on you or otherwise significantly affects you.

We do not engage in fully automated decision-making that has a legal or otherwise significant effect using customer data.

Our processor Shopify uses limited automated decision-making to prevent fraud that does not have a legal or otherwise significant effect on you.

Services that include elements of automated decision-making include:

  • Temporary denylist of IP addresses associated with repeated failed transactions. This denylist persists for a small number of hours.
  • Temporary denylist of credit cards associated with denylisted IP addresses. This denylist persists for a small number of days.

Your rights

GDPR

If you are a resident of the EEA, you have the right to access the Personal Information we hold about you, to port it to a new service, and to ask that your Personal Information be corrected, updated, or erased. If you would like to exercise these rights, please contact us through the contact information below [OR INSERT ALTERNATIVE INSTRUCTIONS FOR SENDING ACCESS, ERASURE, CORRECTION, AND PORTABILITY REQUESTS].

Your Personal Information will be initially processed in Ireland and then will be transferred outside of Europe for storage and further processing, including to Canada and the United States. For more information on how data transfers comply with the GDPR, see Shopify’s GDPR Whitepaper: https://help.shopify.com/en/manual/your-account/privacy/GDPR.

Cookies

A cookie is a small amount of information that’s downloaded to your computer or device when you visit our Site. We use a number of different cookies, including functional, performance, advertising, and social media or content cookies. Cookies make your browsing experience better by allowing the website to remember your actions and preferences (such as login and region selection). This means you don’t have to re-enter this information each time you return to the site or browse from one page to another. Cookies also provide information on how people use the website, for instance whether it’s their first time visiting or if they are a frequent visitor.

We use the following cookies to optimize your experience on our Site and to provide our services.

Cookies Necessary for the Functioning of the Store

Name Function
_ab Used in connection with access to admin.
_secure_session_id Used in connection with navigation through a storefront.
cart Used in connection with shopping cart.
cart_sig Used in connection with checkout.
cart_ts Used in connection with checkout.
checkout_token Used in connection with checkout.
secret Used in connection with checkout.
secure_customer_sig Used in connection with customer login.
storefront_digest Used in connection with customer login.
_shopify_u Used to facilitate updating customer account information.


Reporting and Analytics

Name Function
_tracking_consent Tracking preferences.
_landing_page Track landing pages
_orig_referrer Track landing pages
_s Shopify analytics.
_shopify_s Shopify analytics.
_shopify_sa_p Shopify analytics relating to marketing & referrals.
_shopify_sa_t Shopify analytics relating to marketing & referrals.
_shopify_y Shopify analytics.
_y Shopify analytics.

 

The length of time that a cookie remains on your computer or mobile device depends on whether it is a “persistent” or “session” cookie. Session cookies last until you stop browsing and persistent cookies last until they expire or are deleted. Most of the cookies we use are persistent and will expire between 30 minutes and two years from the date they are downloaded to your device.

You can control and manage cookies in various ways. Please keep in mind that removing or blocking cookies can negatively impact your user experience and parts of our website may no longer be fully accessible.

Most browsers automatically accept cookies, but you can choose whether or not to accept cookies through your browser controls, often found in your browser’s “Tools” or “Preferences” menu. For more information on how to modify your browser settings or how to block, manage or filter cookies can be found in your browser’s help file or through such sites as www.allaboutcookies.org.

Additionally, please note that blocking cookies may not completely prevent how we share information with third parties such as our advertising partners. To exercise your rights or opt-out of certain uses of your information by these parties, please follow the instructions in the “Behavioural Advertising” section above.

Do Not Track

Please note that because there is no consistent industry understanding of how to respond to “Do Not Track” signals, we do not alter our data collection and usage practices when we detect such a signal from your browser.

Changes

We may update this Privacy Policy from time to time in order to reflect, for example, changes to our practices or for other operational, legal, or regulatory reasons.

Contact

For more information about our privacy practices, if you have questions, or if you would like to make a complaint, please contact us by e-mail at hello@algyfoods.com or by mail using the details provided below:

 

Algy B.V., Oosteinde 39, 1647 AB Berkhout, the Netherlands

Last updated: 12 February 2022

 

If you are not satisfied with our response to your complaint, you have the right to lodge your complaint with the relevant data protection authority. You can contact your local data protection authority, or our supervisory authority. 

Dit privacybeleid beschrijft hoe algyfoods.com (de "site" of "wij") uw persoonlijke gegevens verzamelt, gebruikt en openbaar maakt wanneer u de site bezoekt of een aankoop doet.

Persoonlijke informatie verzamelen

Wanneer u de site bezoekt, verzamelen we bepaalde informatie over uw apparaat, uw interactie met de site en informatie die nodig is om uw aankopen te verwerken. We kunnen ook aanvullende informatie verzamelen als u contact met ons opneemt voor klantenondersteuning. In dit privacybeleid verwijzen we naar alle informatie die een persoon op unieke wijze kan identificeren (inclusief de onderstaande informatie) als "Persoonlijke informatie". Bekijk de onderstaande lijst voor meer informatie over welke persoonlijke informatie we verzamelen en waarom.

Apparaatinformatie

  • Voorbeelden van verzamelde persoonlijke informatie: versie van webbrowser, IP-adres, tijdzone, cookie-informatie, welke sites of producten u bekijkt, zoektermen en hoe u met de site omgaat.
  • Doel van verzameling: om de site nauwkeurig voor u te laden en om analyses uit te voeren over het gebruik van de site om onze site te optimaliseren.
  • Bron van verzameling: Wordt automatisch verzameld wanneer u onze site bezoekt met behulp van cookies, logbestanden, webbakens, tags of pixels
  • Openbaarmaking voor een zakelijk doel: gedeeld met onze verwerker Shopify

Bestelinformatie

  • Voorbeelden van verzamelde persoonlijke informatie: naam, factuuradres, verzendadres, betalingsinformatie (inclusief creditcardnummers), e-mailadres en telefoonnummer.
  • Doel van verzameling: om producten of diensten aan u te leveren om ons contract na te komen, om uw betalingsgegevens te verwerken, verzending te regelen en om u facturen en/of orderbevestigingen te bezorgen, met u te communiceren, onze bestellingen te screenen voor mogelijk risico of fraude, en indien in overeenstemming met de voorkeuren die u met ons hebt gedeeld, u informatie of advertenties te verstrekken met betrekking tot onze producten of diensten.
  • Bron van verzameling: verzameld van u.
  • Openbaarmaking voor een zakelijk doel: gedeeld met onze verwerker Shopify.

Persoonlijke informatie delen

We delen uw persoonlijke informatie met dienstverleners om ons te helpen onze diensten te verlenen en onze contracten met u na te komen, zoals hierboven beschreven. Bijvoorbeeld:

  • We gebruiken Shopify om onze online winkel te laten draaien. U kunt hier meer lezen over hoe Shopify uw persoonlijke gegevens gebruikt: https://www.shopify.com/legal/privacy.
  • We kunnen uw persoonlijke gegevens delen om te voldoen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, om te reageren op een dagvaarding, huiszoekingsbevel of ander wettig verzoek om informatie die we ontvangen, of om onze rechten op een andere manier te beschermen.

Gedragsreclame

Zoals hierboven beschreven, gebruiken we uw persoonlijke informatie om u gerichte advertenties of marketingcommunicatie te bieden waarvan wij denken dat deze voor u interessant kunnen zijn. Bijvoorbeeld:

  • We gebruiken Google Analytics om ons te helpen begrijpen hoe onze klanten de site gebruiken. U kunt hier meer lezen over hoe Google uw persoonlijke gegevens gebruikt: https://policies.google.com/privacy?hl=en.U kunt zich hier ook afmelden voor Google Analytics: https ://tools.google.com/dlpage/gaoptout.
  • We delen informatie over uw gebruik van de site, uw aankopen en uw interactie met onze advertenties op andere websites met onze advertentiepartners. We verzamelen en delen een deel van deze informatie rechtstreeks met onze advertentiepartners, en in sommige gevallen door het gebruik van cookies of andere vergelijkbare technologieën (waarmee u toestemming kunt geven, afhankelijk van uw locatie).

Voor meer informatie over hoe gerichte advertenties werken, kunt u de educatieve pagina van het Network Advertising Initiative (“NAI”) bezoeken op http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does- het-werk.

U kunt zich afmelden voor gerichte advertenties door:

Bovendien kunt u zich afmelden voor sommige van deze services door de opt-outportal van de Digital Advertising Alliance te bezoeken op: http://optout.aboutads.info/.

Persoonlijke informatie gebruiken

We gebruiken uw persoonlijke gegevens om u onze diensten te verlenen, waaronder: producten te koop aanbieden, betalingen verwerken, verzending en uitvoering van uw bestelling, en u op de hoogte houden van nieuwe producten, diensten en aanbiedingen.

Rechtsgrond

In overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG”), als u een inwoner bent van de Europese Economische Ruimte (“EER”), verwerken wij uw persoonlijke informatie op basis van de volgende wettelijke grondslagen:

  • Uw toestemming;
  • De uitvoering van het contract tussen u en de Site;
  • Naleving van onze wettelijke verplichtingen;
  • Voor onze legitieme belangen, die niet prevaleren boven uw fundamentele rechten en vrijheden.

Retentie

Als u een bestelling plaatst via de site, bewaren we uw persoonlijke informatie voor onze administratie, tenzij en totdat u ons vraagt ​​deze informatie te wissen. Raadpleeg het gedeelte 'Uw rechten' hieronder voor meer informatie over uw recht op gegevenswissing.

Automatische besluitvorming

Als u een inwoner van de EER bent, hebt u het recht om bezwaar te maken tegen verwerking die uitsluitend is gebaseerd op geautomatiseerde besluitvorming (waaronder profilering), wanneer die besluitvorming rechtsgevolgen voor u heeft of anderszins aanzienlijke gevolgen voor u heeft.

We houden ons niet bezig met volledig geautomatiseerde besluitvorming die een juridisch of anderszins significant effect heeft op het gebruik van klantgegevens.

Onze verwerker Shopify maakt gebruik van beperkte geautomatiseerde besluitvorming om fraude te voorkomen die geen juridisch of anderszins significant effect op u heeft.

Diensten die elementen van geautomatiseerde besluitvorming bevatten, zijn onder meer:

  • Tijdelijke weigering van IP-adressen die zijn gekoppeld aan herhaalde mislukte transacties. Deze weigeringslijst blijft een klein aantal uren bestaan.
  • Tijdelijke weigering van creditcards die zijn gekoppeld aan geweigerde IP-adressen. Deze weigering blijft een klein aantal dagen bestaan.

Uw rechten

AVG

Als u een inwoner van de EER bent, hebt u het recht om toegang te krijgen tot de persoonlijke informatie die we over u hebben, om deze over te dragen naar een nieuwe service en om te vragen dat uw persoonlijke informatie wordt gecorrigeerd, bijgewerkt of gewist. Als u deze rechten wilt uitoefenen, neem dan contact met ons op via de onderstaande contactgegevens [OF VUL ALTERNATIEVE INSTRUCTIES IN VOOR HET VERZENDEN VAN TOEGANGS-, WISSEN-, CORRECTIE- EN PORTABILITEITSVERZOEKEN].

Uw persoonlijke gegevens worden in eerste instantie verwerkt in Ierland en worden vervolgens buiten Europa overgedragen voor opslag en verdere verwerking, inclusief naar Canada en de Verenigde Staten. Voor meer informatie over hoe gegevensoverdrachten voldoen aan de AVG, zie Shopify's AVG-whitepaper: https://help.shopify.com/en/manual/your-account/privacy/GDPR.

Cookies

Een cookie is een kleine hoeveelheid informatie die naar uw computer of apparaat wordt gedownload wanneer u onze Site bezoekt. We gebruiken een aantal verschillende cookies, waaronder functionele, prestatie-, reclame- en sociale media- of inhoudscookies. Cookies maken uw browse-ervaring beter doordat de website uw acties en voorkeuren (zoals login en regioselectie) onthoudt. Dit betekent dat u deze informatie niet telkens opnieuw hoeft in te voeren wanneer u terugkeert naar de site of van de ene pagina naar de andere bladert. Cookies geven ook informatie over hoe mensen de website gebruiken, bijvoorbeeld of het hun eerste bezoek is of dat ze een frequente bezoeker zijn

We gebruiken de volgende cookies om uw ervaring op onze site te optimaliseren en om onze diensten te leveren.

Cookies die nodig zijn voor het functioneren van de winkel

Naam Functie
_ab Gebruikt in verband met toegang tot admin.
_secure_session_id Gebruikt in verband met navigatie door een etalage.
winkelwagen Gebruikt in verband met winkelwagen.
cart_sig Gebruikt in verband met afrekenen.
cart_ts Gebruikt in verband met afrekenen.
checkout_token Gebruikt in verband met afrekenen.
geheim Gebruikt in verband met afrekenen.
secure_customer_sig Gebruikt in verband met klantenlogin.
storefront_digest Gebruikt in verband met klantenlogin.
_shopify_u Gebruikt om het bijwerken van klantaccountgegevens te vergemakkelijken.

Rapportage en analyse

Naam Functie
_tracking_consent Voorkeuren voor bijhouden.
_landing_page Bestemmingspagina's volgen
_orig_referrer Bestemmingspagina's volgen
_s Shopify-analyse.
_shopify_s Shopify-analyse.
_shopify_sa_p Shopify-analyses met betrekking tot marketing en verwijzingen.
_shopify_sa_t Shopify-analyses met betrekking tot marketing en verwijzingen.
_shopify_y Shopify-analyse.
_y Shopify-analyse.

 

Hoe lang een cookie op uw computer of mobiele apparaat blijft, hangt af van of het een "permanente" of "sessie"-cookie is. Sessiecookies blijven bestaan ​​totdat u stopt met browsen en permanente cookies blijven bestaan ​​totdat ze verlopen of worden verwijderd. De meeste cookies die we gebruiken zijn permanent en verlopen tussen 30 minuten en twee jaar vanaf de datum dat ze naar uw apparaat zijn gedownload.

U kunt cookies op verschillende manieren controleren en beheren. Houd er rekening mee dat het verwijderen of blokkeren van cookies een negatieve invloed kan hebben op uw gebruikerservaring en dat delen van onze website mogelijk niet langer volledig toegankelijk zijn.

De meeste browsers accepteren cookies automatisch, maar u kunt ervoor kiezen om cookies al dan niet te accepteren via uw browserbediening, vaak te vinden in het menu "Extra's" of "Voorkeuren" van uw browser. Voor meer informatie over het wijzigen van uw browserinstellingen of het blokkeren, beheren of filteren van cookies kunt u vinden in het helpbestand van uw browser of via sites als www.allaboutcookies.org.

Houd er bovendien rekening mee dat het blokkeren van cookies mogelijk niet volledig voorkomt dat we informatie delen met derden, zoals onze advertentiepartners. Om uw rechten uit te oefenen of u af te melden voor bepaald gebruik van uw informatie door deze partijen, volgt u de instructies in het gedeelte 'Gedragsadvertenties' hierboven.

Niet volgen

Houd er rekening mee dat, omdat er geen consistent begrip is van de branche over hoe te reageren op 'Niet volgen'-signalen, we onze gegevensverzameling en gebruikspraktijken niet wijzigen wanneer we een dergelijk signaal van uw browser detecteren.

Wijzigingen

We kunnen dit privacybeleid van tijd tot tijd bijwerken om bijvoorbeeld wijzigingen in onze praktijken of om andere operationele, wettelijke of regelgevende redenen weer te geven.

Contact

Voor meer informatie over onze privacypraktijken, als u vragen heeft of als u een klacht wilt indienen, kunt u contact met ons opnemen via e-mail op hello@algyfoodscom of per post met behulp van de verstrekte gegevens hieronder:

 

Algy B.V., Oosteinde 39, 1647 AB Berkhout, Nederland

Laatst bijgewerkt: 12 februari 2022

 

Als u niet tevreden bent met onze reactie op uw klacht, heeft u het recht om uw klacht in te dienen bij de relevante gegevensbeschermingsautoriteit. U kunt contact opnemen met uw lokale gegevensbeschermingsautoriteit of onze toezichthoudende autoriteit.

.

Afbeeldingen met functies

Voorbeeld kop

Gebruik deze kleine alineablokken om verschillende aspecten van een product uit te lichten. U kunt maximaal drie van deze blokken toevoegen en aan elk kan een afbeelding worden gekoppeld.

Voorbeeld kop

Gebruik deze kleine alineablokken om verschillende aspecten van een product uit te lichten. U kunt maximaal drie van deze blokken toevoegen en aan elk kan een afbeelding worden gekoppeld.

Wat zit er in een naam?

Algy gebruikt een specifieke spirulina-soort: Arthrospira platensis , die de typische cilindrische halfopen helix-stam aangeeft. Hoe langer de soorten, hoe gezonder de spirulina is

Wat zit er in?

Eiwitten en alle essentiële aminozuren

Spirulina heeft een uniek hoog eiwitgehalte: meestal tussen 60-70% op basis van droge stof, wat hoger is dan rundvlees of tofu, waardoor het een van de meest eiwitrijke voedingsmiddelen is die we tegenwoordig kennen, vergelijkbaar met eieren. Bovendien bevat spirulina alle essentiële aminozuren , die de bouwstenen zijn voor de eiwitsynthese

Antioxidanten

Een ander uniek kenmerk van spirulina is de hoge dosering antioxidanten , meer specifiek fycocyanine , dat helpt bij het bestrijden van vrije radicalen in het lichaam en de productie van ontstekingsprocessen vermindert. Dat wil zeggen: het helpt het lichaam zich te beschermen tegen interne en externe invloeden die het goed functioneren van het lichaam kunnen belemmeren. Trouwens: het phycocyanine is het pigment dat spirulina zijn blauwachtige kleur geeft

Goede vette dingen

Spirulina is een geweldige bron van meervoudig onverzadigde vetzuren ( waaronder omega 6 en 3 in de gewenste verhouding van 1:1,5 ), hoewel chlorella (een andere algensoort) nog grotere hoeveelheden bevat. We werken eraan om ook chlorella toe te voegen aan onze Algy-winkel

Al overtuigd dat spirulina superfood is?!

Hoe zit het met vitamines en mineralen?

Beta-caroteen

Je lichaam maakt vitamine A van deze provitamine. Beta-caroteen is ook een antioxidant en het is goed voor je immuniteit, ogen en voor een gezonde huid. En onze spirulina bevat veel meer van deze provitamine dan wortelen!

Ijzer

Omdat spirulina veel ijzer bevat, is het zeer geschikt voor mensen met een ijzertekort. Door de spirulina te combineren met fruit met een hoog vitamine C-gehalte, kan je lichaam het ijzer beter opnemen. (En er zit al vitamine C in de spirulina zelf)

B-vitamines

B-vitamines spelen een rol bij het beschikbaar maken van energie uit voedsel, wat betekent dat spirulina je daadwerkelijk kan helpen om je energieker te voelen. Vooral meer plant- en vegetarische diëten kunnen via spirulina wat extra benodigde voedingsstoffen binnenkrijgen. Merk op dat spirulina geen vitamine B12 bevat tot de niveaus die uw lichaam nodig heeft

De lijst gaat verder

Mangaan, magnesium, natrium, zink, koper, kalium, calcium, vitamine C, E, K en kleinere hoeveelheden van bijna alle andere voedingsstoffen die je nodig hebt. Spirulina heeft van bijna alles een beetje, waardoor het een mooie bouwsteen is voor je dagelijkse inname van voedingsstoffen

Geef me nog een feit:

Spirulina versterkt het immuunsysteem

Onderzoek wijst uit dat spirulina het immuunsysteem van een lichaam stimuleert, de activiteit van natuurlijke killercellen bevordert en de groei van gunstige darmmicrobiota verbetert

Let wel:

We zijn geen artsen of gecertificeerde diëtisten, maar er is genoeg onderzoek gedaan naar de feitelijke of potentiële gezondheidsvoordelen van spirulina. Verder lezen hier . Of als je van wat zwaar lezen houdt hier .

Raadpleeg altijd uw arts als u niet zeker weet wat de gezondheidsrisico's of voordelen van spirulina voor u zijn. De voordelen van Spirulina voor gezonde mensen kunnen een negatief effect hebben op bijvoorbeeld medicijnen die worden gebruikt voor auto-immuunziekten